MULTIPLE WORLDWIDE INTERNATIONAL AWARDS WINNER MULTIPLE WORLDWIDE INTERNATIONAL AWARDS WINNER MULTIPLE WORLDWIDE INTERNATIONAL AWARDS WINNER MULTIPLE WORLDWIDE INTERNATIONAL AWARDS WINNER MULTIPLE WORLDWIDE INTERNATIONAL AWARDS WINNER MULTIPLE WORLDWIDE INTERNATIONAL AWARDS WINNER MULTIPLE WORLDWIDE INTERNATIONAL AWARDS WINNER MULTIPLE WORLDWIDE INTERNATIONAL AWARDS WINNER MULTIPLE WORLDWIDE INTERNATIONAL AWARDS WINNER
Boost your confidence
Never forget your worth
book browdate
Be the boss of your brows!
No more bad brow days
book browdate
Browdate?
Your brows, our passion
book browdate
Previous slide
Next slide

Wat is een patch test?

Een wenkbrauwverf patchtest is een eenvoudige maar belangrijke procedure om te testen of je allergisch bent voor de ingrediënten in de wenkbrauwverf voordat je het volledig aanbrengt. Het is een voorzorgsmaatregel die je kunt nemen om mogelijke allergische reacties te voorkomen en jezelf te beschermen.

Het uitvoeren van een wenkbrauwverf patchtest is eenvoudig en neemt slechts een paar minuten in beslag. Hier zijn de stappen die je kunt volgen:

1. Kies het juiste gebied: Kies een klein, onopvallend deel van je huid, bijvoorbeeld achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog, om de patchtest uit te voeren.

2. Reinig de huid: Maak de huid grondig schoon en zorg ervoor dat er geen make-up, lotions of andere producten op het testgebied aanwezig zijn.

3. Meng de verf: Bereid een kleine hoeveelheid wenkbrauwverf volgens de instructies op de verpakking. Zorg ervoor dat je de juiste hoeveelheden verf en activator gebruikt.

4. Breng de verf aan: Gebruik een wattenstaafje of een penseel om een kleine hoeveelheid verf op het gekozen testgebied aan te brengen. Zorg ervoor dat de verf goed verspreid is en een dunne laag vormt.

5. Wacht en observeer: Verwijder de verf na 15 minuten en wacht 24-48 uur.

De resultaten (roodheid, zwelling, jeuk, uitslag of brandend gevoel) van een patchtest zie je over het algemeen binnen 24-48 uur.

;