Hi Gorgeous

Hollywood Brows is een browbar gelegen in hartje Spijkenisse. Bij The Brow Doctor staan we bekend om onze expertise in het waxen en verven van wenkbrauwen. We begrijpen dat je uniek bent en dat je individuele wensen hebt. We luisteren naar je wensen en passen onze behandelingen aan om aan jouw verwachtingen te voldoen.

Met onze wax- en verfservices zorgen we ervoor dat je wenkbrauwen perfect worden gevormd en gekleurd, passend bij jouw natuurlijke uitstraling en gezichtsvorm. Ja, ook de brows van de overenthousiaste plukkers. We gaan verder dan alleen waxen en verven.

We bieden een complete ervaring die wordt gekenmerkt door professionaliteit, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Jouw geluk en zelfvertrouwen staan bij ons voorop. We streven naar nauwkeurigheid en precisie, zodat je altijd met zelfvertrouwen de salon verlaat. Kom langs en ervaar zelf het verschil dat we kunnen maken.

Ready to be the best version of yourself?

About The Brow Doctor

Met meer dan 7 jaar ervaring als brow artist heb ik een diepe passie ontwikkeld voor het perfectioneren van wenkbrauwen. Ik ben begonnen zonder enige ervaring, maar met een enorme nieuwsgierigheid naar de wereld van wenkbrauwen. Na 2 jaar ontdekte ik dat ik er echt van genoot om met wenkbrauwen te werken en besloot ik me verder te ontwikkelen.

Om mijn passie te voeden en mijn vaardigheden te verbeteren, heb ik mezelf internationaal getraind. Mijn toewijding aan het perfectioneren van wenkbrauwen heeft geleid tot erkenning op internationaal niveau. In 2022 ben ik trots als 3e geëindigd op het Worldwide Championship, waar ik mijn talent en creativiteit heb kunnen laten zien.

Als ervaren brow artist en educator, deel ik ook graag mijn kennis met anderen. Ik ben vereerd dat ik in 2022 de titel voor “Brow educator of the year” heb mogen ontvangen tijdens de Brow Awards in Birmingham.

Your brows, my passion.