Winner Brow Educator of the year
@ The Brow Awards 2022

Ben je klaar om je droom waar te maken of je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Wacht niet langer en neem vandaag nog de eerste stap.

Meld je aan voor een van onze trainingen.

Academy

Brows by the browdoctor is een browbar gelegen in hartje Spijkenisse. Wij zijn gespecialiseerd in het modelleren van de wenkbrauwen. Van henna brows tot browlamination of een traditionele browshaping – Ja, ook de brows van de overenthousiaste plukkers. Wij doen ook niets anders dan het modelleren en perfectioneren van de wenkbrauwen. Wij zijn internationaal getraind en geven onze kennis door aan andere beauty specialisten, salons, groothandels of particulieren tijdens onze opleidingen. Ready to be the best version of yourself? Dan ontvangen wij jou heel graag bij ons in de salon!

Browmapping & waxen

Ben je geïnteresseerd in een browmapping en wenkbrauw waxen cursus speciaal ontworpen voor beginners?

Tijdsduur: 5 uur
Doelgroep: Iedereen
Prijs: €650 excl. VAT

Allround brow tinting

Een cursus waarin je browmapping, wenkbrauwen waxen en wenkbrauwen verven kunt leren, een uitgebreide training in alle drie deze belangrijke vaardigheden.

Tijdsduur: 6 uur
Doelgroep: Iedereen
Prijs: €750 excl. VAT

Allround hybrid brows

Tijdens de cursus zul je leren over de basisprincipes van henna wenkbrauwen, inclusief de juiste productselectie, kleurtheorie en mengverhoudingen.

Tijdsduur: 7 uur
Doelgroep: Iedereen
Prijs: €900 excl. VAT

Allround henna brows

Deze cursus biedt een uitgebreide training waarin je alle aspecten van henna wenkbrauwen leert. Daarnaast leer je ook technieken zoals browmapping, waarbij je de ideale vorm en symmetrie van de wenkbrauwen bepaalt voordat je de henna aanbrengt.

Tijdsduur: 7 uur
Doelgroep: Iedereen
Prijs: €999 excl. VAT

Allround browlamination included hybrid dye

Ontdek de kunst van perfect gestylde wenkbrauwen met onze Browlamination en wenkbrauwen verven cursus! Tijdens de cursus zul je leren hoe je de wenkbrauwen kunt lamineren, waarbij je de natuurlijke wenkbrauwhaartjes temt en in de gewenste vorm fixeert.

Tijdsduur: 5 uur
Doelgroep: Iedereen
Prijs: €1200 excl. VAT

Academy

Is het je droom om jouw eigen klanten te helpen aan de perfecte wenkbrauwen door te shapen, stylen en verven? En vind jij, net als ik, dat afgeschreven wenkbrauwen een tweede kans in de maatschappij verdienen? Dan wordt het hoog tijd dat wij kennismaken met elkaar!
Tijdens mijn trainingen staat persoonlijke aandacht voorop en leer ik jou om wenkbrauwen te perfectioneren als een professional. Je leert door te doen én te vragen. Daarom gaan we samen aan de slag en dompel ik je onder in de wondere wereld van Brows by The Browdoctor.

Ik kan nu dan ook niet wachten om mijn ervaring, kennis en skills met jou te delen.

Want: iedere wenkbrauw verdient een specialist!

Invest in your future

Ontdek onze cursussen

Browmapping & Waxen

Privé les, op maat. Prijs: € 650.- incl 21% BTW

Allround brow tinting

Privé les, op maat. Prijs: € 650.- incl 21% BTW

Allround henna brow

Privé les, op maat. Prijs: € 650.- incl 21% BTW

Allroud hybrid brows

Privé les, op maat. Prijs: € 650.- incl 21% BTW

Browlamination

Inclusief Hybrid Tint Privé les, op maat. Prijs: € 650.- incl 21% BTW

Perfectie training

Privé les, op maat. Prijs: € 650.- incl 21% BTW

Browlamination

Privé les, op maat. Prijs: € 650.- incl 21% BTW

Hybrid tint

Privé les, op maat. Prijs: € 650.- incl 21% BTW

Groepslessen

Wanneer je, je aanmeldt voor een groepsles betaal je bij het aanmelden enkel een aanbetaling! Het resterende bedrag dient 7 dagen voor aanvang van de training te zijn voldaan.

Allround Henna Brows

Prijs: € 775
Maximaal 2 Cursisten

Zaterdag 25 Maart 2023
Zondag 18 Juni 2023

Allround hybrid brows

Prijs: € 700
Maximaal 2 Cursisten

Zaterdag 4 Maart 2023
Zondag 11 juni 2023
 

Browmapping & waxing

Prijs: € 500
Maximaal 2 Cursisten

Zaterdag 18 Februari 2023
Zaterdag 3 juni 2023

Wat andere
cursisten
ervan vinden

“Alisha helped my son improve his grades, confidence, and study skills.”

Benjamin Thompson

“Onlangs een cursus gevolgd bij Jenn. Vanaf moment 1 was dit de beste keuze ooit! ”

Kelly Russell

“Alisha Is the best tutor for ACT test preparation. I Got a very high score.”

Patricia Jenkins

Feel the brow love

Ik heb de cursus Allround Hennabrows gedaan en heb het heel goed ervaren! Jenn legt alles heel goed uit en je krijgt een boekje mee waar alles in staat wat je moet weten. Die kun je later ook teruglezen voor als je wat bent vergeten, super handig! Ze gaf me ook goede tips voor als ik met mijn eigen salon ga beginnen. Zeker een aanrader om bij haar de cursus te volgen 🙂
Paula
Onlangs een cursus gevolgd bij Jenn. Vanaf moment 1 was dit de beste keuze ooit! Hiervoor heb ik geen ervaring gehad mbt brow styling. Tijdens de cursus heb ik de basis en haar tips en tricks mogen leren. Ze neemt ontzettend de tijd om alles zo goed mogelijk uit te leggen. Ook na de cursus is er voldoende contact om zo optimaal mogelijk te blijven werken!
Prettymess lashes
Ik ben bij Jenn geweest voor de Masterclass. Toptraining! Ze legt duidelijk uit, geeft goede feedback, meerdere technieken, veel geduld en ze heeft me veel geleerd wat ik eerder niet wist. Ze is super eerlijk over producten en denkt met je mee. Echt een aanrader voor zowel beginners als gevorderden.
Kathleen Silva
Ik heb onlangs de Allround Henna Brows training gevolgd en heb er geen spijt van! Super relaxte sfeer en ze weet waar ze het over heeft! Ook geeft ze tips over de producten die zij fijn vindt waardoor je niet meer verder hoeft te zoeken. Zeker aan te raden!
Sherley Nails & Beauty
HEEL HEEL aardig! ze neemt de tijd om je alles uit te leggen. Ookal heb je 1000 vragen je ze allemaal kan stellen, ze heeft veel geduld. Zou het bij geen ander doen!
Liseana
Ik heb de cursus gevolgd van browmapping en waxen. En heb er geen moment spijt van gehad! Ik was al direct om bij m’n eerste afspraak voor m’n eigen wenkbrauwen. Tijdens de cursus heb ik zoooveel geleerd van de vele tips and tricks die zijn meegegeven. Mijn complimenten voor de manier waarop de cursus is opgebouwd en ook is uitgevoerd!
Ilai

Browmapping & waxen

Ben je geïnteresseerd in een browmapping en wenkbrauw waxen cursus speciaal ontworpen voor beginners? Dat is geweldig! Deze cursus is perfect voor mensen die willen beginnen met het aanleren van de basisprincipes van browmapping en wenkbrauw waxen.

Tijdens de cursus zul je kennismaken met de fundamentele concepten van browmapping. Je leert hoe je de wenkbrauwvorm kunt bepalen op basis van de gezichtsvorm en hoe je symmetrie kunt creëren voor een mooie uitstraling. Daarnaast krijg je ook inzicht in de juiste tools en technieken die nodig zijn voor browmapping.

Daarnaast leer je de basisprincipes van wenkbrauw waxen. Je krijgt uitleg over de verschillende soorten wax, hoe je deze veilig en effectief kunt gebruiken, en hoe je de wenkbrauwen op de juiste manier kunt vormgeven met behulp van wax.

Deze cursus voor beginners is ontworpen om je een solide basis te bieden in browmapping en wenkbrauw waxen. Je zult de essentiële kennis en vaardigheden opdoen om zelfverzekerd aan de slag te gaan met het creëren van prachtige wenkbrauwen voor je klanten.

What is included:

  • Starterskit
  • Lunch
  • 1 jaar doorlopende ondersteuning
  • Tips voor het presenteren van je werk op sociale media
  • Tips voor het opbouwen van je klantenkring
  • Toegang tot ons privè instagram groep

Tijdsduur:

5 uur

Doelgroep:

Iedereen

Groepsgrootte:

Privè

Prijs:

€650 excl. VAT

Reserveer je Academy Spot

Laat ons weten welke cursus je graag zou willen volgen en dan nemen we contact met je op. 

;